Se fierb cartofii in apa cu sare, se zdrobesc dupa ce au fost fierti (apa in care au fiert nu se arunca) se amesteca cu apa in care au fiert si se mai adauga apa. Se pune din nou la fiert se adauga zarzavaturile curatate si spalate, taiate marunt, se mai da cateva clocote pana se fierb si ele, se adauga taieteii (de casa sau de magazin).
Se ia de pe foc dupa ce s-au fiert taieteii si se pune patrunjel tocat. Sau daca folositi prima varianta, se ia cana cu smantana se amesteca cu galbenusul de ou si apoi se amesteca tot cate o lingura odata cu supa. Se pune in castronul de supa si se presara patrunjel tocat deasupra.
Eu am facut putin diferit, dar e o bunatate
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii