Se fierb cartofii in apa cu sare, se zdrobesc dupa ce au fost fierti (apa in care au fiert nu se arunca) se amesteca cu apa in care au fiert si se mai adauga apa. Se pune din nou la fiert se adauga zarzavaturile curatate si spalate, taiate marunt, se mai da cateva clocote pana se fierb si ele, se adauga taieteii (de casa sau de magazin).
Se ia de pe foc dupa ce s-au fiert taieteii si se pune patrunjel tocat. Sau daca folositi prima varianta, se ia cana cu smantana se amesteca cu galbenusul de ou si apoi se amesteca tot cate o lingura odata cu supa. Se pune in castronul de supa si se presara patrunjel tocat deasupra.
Eu am facut putin diferit, dar e o bunatate
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii