Supa de zarzavaturi cu strudele

Postat pe: 17-08-2017
(0)

Ingrediente

Ingrediente pentru supă
1 morcov
1 radacina pătrunjel
1 radacina ţelină
2 linguri de ulei, sare
Frunze de pătrunjel şi ţelină (proaspătă sau congelată)
Pentru găluşte
1 ou
100 g făină
Pentru umplutură
4 linguri ulei
1 ceapă mică
1 lingură de griș
½ linguriță de boia
Puțină sare și piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

6 portii


Speli legumele, le cureți și le tai rondele sau cubuleţe; se călesc 2-3 minute in ulei presărat cu puţină sare, adaugă 2 litri de apă şi se fierb pe jumătate.

In acest timp, se prepară găluştele – se bate oul cu un vârf de cuţit de sare, după care se adaugă făina şi se frământă un aluat de tăiței, se lasă 10 minute acoperit, după care se intinde o foaie subțire până se usucă un pic, prepari umplutura.
Uleiul se incinge într-o tigaie, se adaugă ceapa tăiată mărunt, se călește și se presară grișul, se prăjește în continuare un minut, apoi se adauga boiaua, se ia de pe foc, se presară cu sare și piper după gust, după care se întinde compozitia peste foaia de aluat, se rulează și cu ajutorul unei linguri de lemn, se taie triunghiuri.
Adaugi in supa de legume și fierbi la foc mic până își dublează volumul, se incearcă dacă sunt fierte în interior, se potrivește gustul cu sare, dacă mai este cazul după gust, presară frunze de pătrunjel şi țelină.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de zarzavaturi cu strudele" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Sfatul meu : pentru a păstra forma este necesar să fie tăiate cu lingură de lemn sau cu o paletă de plastic ca prin apăsare sa se lipească un pic marginile , altfel se vor desface .

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de zarzavaturi cu strudele
html