- fierbeti castanele in apa cu sare si dafin cca 30 minute. Curatati de coaja (maronie) cit sunt inca calde si nu uitati sa le scoateti si pielita de dedesubtul cojii maro. Nu trebuie sa fie fierte prea tare, trebuie sa ramina intregi, oricum le mai punem la fiert si in supa cu varza.
- In oala de supa punem varza taiata fisii subtiri cu 1 lingurita de ceapa tocata fin, foarte putin ulei si un praf de sare. Lasam sa se inabuse cca 5-10 minute si adaugam apa. Dupa 15-20 minute castanele deja fierte, salvia si ardeiul iute, lasam sa fiarba pina cind varza e fiarta cit vrem noi.
Nota:
putem sa folosim si castane uscate puse la inmuiat peste noapte si apoi fierte in apa cu foi de dafin sau castane prajite si curatate de coaja.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii