Intr-o cratita, sau orice vas avem la indemana, punem apa si punem la fiert, pentru a opari rosiile. Intre timp curatam morcovul, ardeiul si ceapa. Aedeiul si ceapa se taie cubulete, iar morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Dupa ce am oparit rosiile le lasam la racit, le curatam de pielita si le dam pe razatoare, sau le mixam la robot. Eu le dau pe razatoare, la mixer ies mai cremoase, insa mie imi place sa simt bucatele de rosie. Intr-o oala mai mare punem uleiul si punem la calit ceapa, apoi adaugam morcovul si ardeiul si lasam cateva minute pana devin sticloase. Adaugam apoi rosiile si lasam cateva minute, apoi completam cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit. Spalam orezul in mai multe ape, lasam circa 5 minute la inmuiat, apoi il adaugam in supa. Mai lasam cateva minute, pana cand orezul este fiert. Adaugam sare in supa dupa gust. La finalul prepararii adaugam patrunjel verde deasupra. Putem servi supa calda, dar rece este minunata.
Putem servi supa calda, dar rece este minunata.
Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleTort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Comentarii