Pure de rosii:
Intr- o tava se pun rosiile taiate in jumatate, se presara sare mare peste ele si se stropesc cu ulei de masline si piper si se pun si cateii de usturoi. Se dau la cuptor la foc mediu pana cand prind o culoare maronie.
Se paseaza totul. Se da deoparte.
Se face supa de legume.
Ceapa taiata se pune in oala cu ulei de masline pt 5 min (pana devine sticloasa). Se adauga restul de legume, se aduaga apa si se lasa sa fiarba pana cand legumele sunt moi.
Totul de paseasa.
Se adauga pureul de rosii si se mai lasa pt 10 min. Se adauga orezul (sau taieteii sau pastele) sa lasa pana cand e fiert si gata.
Se drege de sare, piper, (eventual se adauga sos Tabasco - pt un pic de gust iute).
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii