1. morcovii , telinasi pastarnacul se taie bastonase. Ceapa se cresteaza in patru.
2. carnea se pune la fiert cu sare si se spumeaza. Dupa circa 30 minse adauga legumele. Dupa ce s-a fiert ceapa se scoate.
3. cand si legumele sunt fierte se adauga si taiteii si se mai da in cateva clocote.
4. supa se prezinta in bol cu patrunjel verde deasupra
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaEu nu sunt foarte mare fan checuri,mie imi plac prajiturile cu crema multa dar asta mi-a placut intr-un mod deosebit!Este...
Chec pufos cu nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii