1. morcovii , telinasi pastarnacul se taie bastonase. Ceapa se cresteaza in patru.
2. carnea se pune la fiert cu sare si se spumeaza. Dupa circa 30 minse adauga legumele. Dupa ce s-a fiert ceapa se scoate.
3. cand si legumele sunt fierte se adauga si taiteii si se mai da in cateva clocote.
4. supa se prezinta in bol cu patrunjel verde deasupra
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii