Supa de pui cu legume si galusti pufoase din gris

Postat pe: 09-03-2019
(0)

Ingrediente

Supa:
carne de pui(dupa preferinta)
2 morcovi,
1 pastarnac,
1 radacina de patrunjel,
2 cartofi,
1 ceapa,
sare
piper,
patrunjel verde
galustile:
2 oua,
8 linguri de gris,
un praf de sare
10 ml ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se spala carnea de pui si se pune la fiert in apa cu un praf de sare, dupa primul clocot se spumeaza bine pana ce supa devine clara.
Se curata zarzavatul, se spala si se taie marunt cartofii in cubulete si ceapa taiata in patru. Se lasa sa fiarba bine carnea si zarzavatul, se sareaza si pipereaza dupa gust, ceapa se scoate afara.
Se prepara galustile mixand bine albusurile cu un praf de sare, pana ce se intareste si nu mai curge din castron. Separat se mixeaza bine galbenusurile cu uleiul, il incorporam in albus si apoi turnam in ploaie grisul amestecand usor.
Se da focul mic la supa si cu o lingurita se ia din compozitia de gris si se pune la fiert, in supa. Se lasa sa clocoteasca la foc mic 15-20 minute, apoi oprim focul si presaram deasupra mult patrunjel verde tocat fin.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de pui cu legume si galusti pufoase din gris" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de pui cu legume si galusti pufoase din gris