Se spala carnea de pui si se pune la fiert in apa cu un praf de sare, dupa primul clocot se spumeaza bine pana ce supa devine clara.
Se curata zarzavatul, se spala si se taie marunt cartofii in cubulete si ceapa taiata in patru. Se lasa sa fiarba bine carnea si zarzavatul, se sareaza si pipereaza dupa gust, ceapa se scoate afara.
Se prepara galustile mixand bine albusurile cu un praf de sare, pana ce se intareste si nu mai curge din castron. Separat se mixeaza bine galbenusurile cu uleiul, il incorporam in albus si apoi turnam in ploaie grisul amestecand usor.
Se da focul mic la supa si cu o lingurita se ia din compozitia de gris si se pune la fiert, in supa. Se lasa sa clocoteasca la foc mic 15-20 minute, apoi oprim focul si presaram deasupra mult patrunjel verde tocat fin.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii