Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele, cu un praf de sare, boabele de piper negru si legumele deshidratate se pune la fiert cu cca 2l de apa, spumand de cate ori este nevoie de la primul clocot. Se lasa sa fiarba cca 30-45 de minute, pana se inmoaie carnea un pic apoi se aduga legumele curate si spalate. Ceapa se cresteaza in 4, morcovul si radacina de patrunjel se taie rondele subtiri, ardeiul se feliaza subtire, cateii de usturoi se feliaza si ei, cartofii se taie cubulete si verdeata se taie marunt. Dupa ce carnea s-a inmuiat se adauga in supa ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, ardeiul si usturoiul feliat. Se lasa sa fiarba cca 25 de minute, la foc potrivit apoi se adauga si cartofii, se mai lasa15 minute dupa care se adauga 2 cuiburi de taiei Baneasa si se mai lasa 5 minute. Se opreste focul, se scoate ceapa si se presara verdeata deasupra. Sae serveste fierbinte cu multa verdeata presarata deasupra.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii