Se toaca ceapa si se caleste in ulei pana devine lucioasa, se adauga morcovii taiati rondele sau cubulete. Se prajesc cateva minute. Se adauga supa (eu facut de legume pt ca e vineri) si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute pana morcovii sunt moi. Se pune in robotul de bucatariesi se face crema.
Se rade coaja la un stert de portocala si se stoarce sucul de la jumatate. Se adauga amandoua in supa si se amesteca. Se pune si smantana lichida si se amesteca.
Se serveste cu crutoane sau cu patrunjel tocat deasupra.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustMi-a adus Mos Craciun jucarie noua de pozat, de acum pozele mele vor iesi super frumoase :) "Reteta romaneasca"
Paste cu carne de porc si busuiocDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii