Supa de Migdale cu Pepene

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute rosu mic
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 linguri migdale macinate
  • 4 linguri paine alba rasa
  • 1-2 linguri pasta de rosii
  • 1 lsupa de legume
  • sare
  • 2 varfuri de cutit menta
  • 1/2 pepenii verzi

Mod de preparare

1) Se curata usturoiul si se zdrobesc. Se spala ardeiul iute, se taie lung, se scot semintele. Apoi se taie in bucati forte mici.

2) Se incinge uleiu intr-o oala. Migdalele si painea rasa se pun in ulei si se calesc cateva minute, mestecand continu. Se adauga ardeiul iute, pasta de rosii si usturoiul si se mai calesc 1-2 min.

3) Se toarna apoi supa de legume si se fierbe la foc mic 8-10 minute. Se potriveste gustul cu sare si menta si se strecoara amestecand continu.

4) Cu ajutorul unei cupe pentru inghetata, se scot din pepene bile mici care se aseaza intr-un bol. Supa de migdale se pune intr-un castron sau in 4 farfurii si se serveste imediat, impreuna cu pepenele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Biscuiti prajiti-Banane prajite
5
Dulciuri

Biscuiti prajiti-Banane prajite

Biscuiti prajiti-Banane prajite
Parteneri
Sufleu de branzeturi
Bucataras.RO

Sufleu de branzeturi

Ce sa va mai spun...o pufosenie delicioasa!

Sufleu de branzeturi
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti