Supa de mere cu gulii si lapte de cocos

Portii
8
Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapă
  • 1 gulie
  • 2 mere
  • 2 morcovi
  • un sfert de ţelină
  • 400 ml lapte de cocos
  • 4 cuişoare
  • sare
  • piper
  • cimbrişor

Mod de preparare

 Căleşti ceapa, gulia, ţelina tăiate cubuleţe într-o lingură de ulei. Când s-au îmuiat morcovii, pui apa, sare şi piper şi laşi la fiert.

Când s-au fiert legumele de mai sus, adaugi merele tăiate cuburi şi laptele de cocos, dar şi cuişoarele, cimbrişorul şi mai potriveşti de sare. Mai las-o să dea un clocot. Drege-o cu lămâie (nu întotdeauna merele sunt destul de acre) şi, eventual, cu sare, dacă mai e nevoie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate