Supa de Linte si Ardei Copt - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de Linte si Ardei Copt - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 100 g linte rosie
  • 140 g ceapa curatata
  • 50 g morcov curatat
  • 50 g telina curatata
  • 120 g ardei copt
  • 1 lg ulei
  • 1200 ml apa
  • 1 lgt sare
  • 1/4 lgt piper
  • 1 lgt cimbru

Mod de preparare

1. Spalam lintea in 4-5 ape.

2. Punem lintea impreuna cu sarea, morcovul, telina, si ceapa taiate intr-o cratita cu apa. Punem cratita pe foc si lasam 20-30 minute pana cand fierb legumele.

3. Transferam supa in vasul blenderului Oster Classic Chrome, adaugam ardeiul copt si mixam pana la consistenta dorita.


Nota1 - mai puteti adauga sare si piper dupa gust.
Nota 2 - am folosit ardei copt conservat la borcan.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca