Intr-un vas se topeste untul, legumele (morcovul si ceapa) se curata se spala si se toaca, se adauga peste untul topit si se dunstuiesc cateva minute. Apoi se adauga lintea si supa de legume (apa, supa de vita) si dupa ce incepe sa fiarba la 5 minute se adauga cubuletele de cartofi si frunzele de dafin, usturoiul, curry si cuminul.
Se fierb impreuna circa 25 de minute, se gusta de sare si piper si se drege gustul dupa dorinta. Cand lintea e fiarta (fierbe in acelasi timp cu cartofii) se indeparteaza frunzele de dafin, se ia de pe foc si se serveste supa calda.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii