Intr-un vas se topeste untul, legumele (morcovul si ceapa) se curata se spala si se toaca, se adauga peste untul topit si se dunstuiesc cateva minute. Apoi se adauga lintea si supa de legume (apa, supa de vita) si dupa ce incepe sa fiarba la 5 minute se adauga cubuletele de cartofi si frunzele de dafin, usturoiul, curry si cuminul.
Se fierb impreuna circa 25 de minute, se gusta de sare si piper si se drege gustul dupa dorinta. Cand lintea e fiarta (fierbe in acelasi timp cu cartofii) se indeparteaza frunzele de dafin, se ia de pe foc si se serveste supa calda.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii