Tocam sau radem fin morcovul, ceapa si telina (dupa caz). Le calim cu uleiul si sare pina se inmoaie, apoi varsam legumele tocate in apa sau supa de legume pregatita din timp si lasam sa fiarba pina cind legumele sunt gata.
Adaugam rosiile si lasam sa fiarba alte 5 minute. La sfirsit adaugam tortellini si lasam sa fiarba dupa cum scrie pe punga sau cutia lor.
Stingem focul si adaugam verdeata tocata si macinam piper.
* putem adauga orice leguma care ne place, proaspete sau din amestecurile congelate mazare, fasole verde, varza sau spanac taiate fideluta.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii