Tocam sau radem fin morcovul, ceapa si telina (dupa caz). Le calim cu uleiul si sare pina se inmoaie, apoi varsam legumele tocate in apa sau supa de legume pregatita din timp si lasam sa fiarba pina cind legumele sunt gata.
Adaugam rosiile si lasam sa fiarba alte 5 minute. La sfirsit adaugam tortellini si lasam sa fiarba dupa cum scrie pe punga sau cutia lor.
Stingem focul si adaugam verdeata tocata si macinam piper.
* putem adauga orice leguma care ne place, proaspete sau din amestecurile congelate mazare, fasole verde, varza sau spanac taiate fideluta.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapa
Comentarii