Legumele se curata se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert în 3-4 litri de apă cu puţină sare şi se lasă să fiarbă încet, pe foc mic.
Intre timp pregatim galustile: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Cand legumele s-au inmuiat,luam cu lingura din compozitie si turnam in supa fierbinte. Punem capacul si lasam la foc mic. Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece. Cand sunt pe jumatate fierte adaugam sucul de rosii, condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba in continuare.Cand supa este gata adaugam patrunjelul tocat. Se poate sevi rece sau calda.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii