Supa de Fasole

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa de Fasole

Ingrediente

  • o cutie de pancetta afumata (putem pune si sunca afumata)
  • ceapa
  • ardei gras
  • morcov
  • telina
  • suc de rosii
  • sare
  • condimente (eu am pus cimbru, boia de ardei dulce, delikat si un pic piper)
  • patrunjel
  • fasole mare

Mod de preparare

Spalam bine legumele si le taiem marunt.

Punem in oala un pic de ulei si calim ceapa, apoi panceta si restul legumelor.

Lasam un pic sa se caleasca si adaugam apa cat sa fiarba.
Cand sunt aproape fierte adaugam fasolea deja fiarta cu tot cu zeama si umplem oala cu restul de zeama de la fasole. Dupa adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba bine, sa devina cat mai concentrata.

Servim cu patrunjel verde si ceapa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici