Spalam bine legumele si le taiem marunt.
Punem in oala un pic de ulei si calim ceapa, apoi panceta si restul legumelor.
Lasam un pic sa se caleasca si adaugam apa cat sa fiarba.
Cand sunt aproape fierte adaugam fasolea deja fiarta cu tot cu zeama si umplem oala cu restul de zeama de la fasole. Dupa adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba bine, sa devina cat mai concentrata.
Servim cu patrunjel verde si ceapa.
Te grabesti si poftesti la ceva gustos si cu carne, dar si verde ? Mai rapid nici ca se poate !!!! In 15 minute...
Spanac verde cu chorizo proaspatDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii