Se pun la fiert morcovii in rondele impreuna cu delikatul si supa de pui (daca puneti). Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam dovleacul, lasam sa fiarba pana si morcovul, si dovleacul sunt foarte moi. Punem apa de fiertura intr-o cana sau bol si cele doua legume le mixam.
Varsam totul intr-o olita, in cazul ca adaugam lapte si smantana o facem acum, restul de apa si saram piperam dupa gust. Asteptam sa dea un clocot. Dam deoparte
Servim cu crutoane sau paine proaspata si patrunjel verde.
Cei care doresc pot prepara crutoane cu branza sau simplu un platou de branza alaturi.
E o reteta pe care copii o adora. Pentru cei mari serviti alaturi un pahar de vin alb rece.
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaReteta simpla pentru briose pufoase cu ciocolata. Descopera cum sa pregatesti aceste delicii rapid, folosind ingrediente de...
Briose cu ciocolata - dulci si delicioaseAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii