Se pun la fiert morcovii in rondele impreuna cu delikatul si supa de pui (daca puneti). Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam dovleacul, lasam sa fiarba pana si morcovul, si dovleacul sunt foarte moi. Punem apa de fiertura intr-o cana sau bol si cele doua legume le mixam.
Varsam totul intr-o olita, in cazul ca adaugam lapte si smantana o facem acum, restul de apa si saram piperam dupa gust. Asteptam sa dea un clocot. Dam deoparte
Servim cu crutoane sau paine proaspata si patrunjel verde.
Cei care doresc pot prepara crutoane cu branza sau simplu un platou de branza alaturi.
E o reteta pe care copii o adora. Pentru cei mari serviti alaturi un pahar de vin alb rece.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii