Supa de ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci galbiori sau champignon
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 frunza telina
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • zeama de la o lamaie
  • ardei iute facultativ
  • 3 galbenusuri
  • 400 gr smantana
  • Se mai poate adauga daca doresti, dupa ce ai calit morcovii, patrunjel ,ceapa , etc si 2 cartofi taiati cubulete

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se taie felii . Ceapa, marcovii, patrunjelul se taie cubulete si se calesc pe ulei impreuna cu ciupercile si 2 catei usturoi pisati si apoi se stinge cu apa.

Se adauga frunza de telina restul de usturoi pisat eventual ardeiul iute daca doresti se sareaza si se lasa la fiert . Cand e fiert se acreste cu zeama de la o lamiie si se drege cu galbenusul de ou amestecat cu smantana.

Se mai poate adauga daca doresti, dupa ce ai calit morcovii, patrunjel ,ceapa , etc.. si 2 cartofi taiati cubulete .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)