Se curata ciupercile si se taie felii . Ceapa, marcovii, patrunjelul se taie cubulete si se calesc pe ulei impreuna cu ciupercile si 2 catei usturoi pisati si apoi se stinge cu apa.
Se adauga frunza de telina restul de usturoi pisat eventual ardeiul iute daca doresti se sareaza si se lasa la fiert . Cand e fiert se acreste cu zeama de la o lamiie si se drege cu galbenusul de ou amestecat cu smantana.
Se mai poate adauga daca doresti, dupa ce ai calit morcovii, patrunjel ,ceapa , etc.. si 2 cartofi taiati cubulete .
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii