Se curata ciupercile si se taie felii . Ceapa, marcovii, patrunjelul se taie cubulete si se calesc pe ulei impreuna cu ciupercile si 2 catei usturoi pisati si apoi se stinge cu apa.
Se adauga frunza de telina restul de usturoi pisat eventual ardeiul iute daca doresti se sareaza si se lasa la fiert . Cand e fiert se acreste cu zeama de la o lamiie si se drege cu galbenusul de ou amestecat cu smantana.
Se mai poate adauga daca doresti, dupa ce ai calit morcovii, patrunjel ,ceapa , etc.. si 2 cartofi taiati cubulete .
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii