Supa de ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci galbiori sau champignon
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 frunza telina
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • zeama de la o lamaie
  • ardei iute facultativ
  • 3 galbenusuri
  • 400 gr smantana
  • Se mai poate adauga daca doresti, dupa ce ai calit morcovii, patrunjel ,ceapa , etc si 2 cartofi taiati cubulete

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se taie felii . Ceapa, marcovii, patrunjelul se taie cubulete si se calesc pe ulei impreuna cu ciupercile si 2 catei usturoi pisati si apoi se stinge cu apa.

Se adauga frunza de telina restul de usturoi pisat eventual ardeiul iute daca doresti se sareaza si se lasa la fiert . Cand e fiert se acreste cu zeama de la o lamiie si se drege cu galbenusul de ou amestecat cu smantana.

Se mai poate adauga daca doresti, dupa ce ai calit morcovii, patrunjel ,ceapa , etc.. si 2 cartofi taiati cubulete .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici