Reteta originala, zicea sa se foloseasca apa, dar eu am folosit supa, proaspata de pui cu legume. v-as sfatui si pe voi, sa folositi, tot supa, datorita, vitaminelor pe care le contine ..... acum cum doriti si cum va place.
Prima data pregatim legumele si batem ouale. Asadar, spalam si taiem rosiile, dupa care frunzele de ceapa verde, iar intr-un bol batem ouale.
Dupa, punem o oala cu supa/apa la foc, iar cand incepe sa clocoteasca se pun ouale batute si se amesteca. Se lasa la fiert pana se separa, oul de supa, dupa care se pun rosiile. Amidonul se dizolva in putina apa, iar apoi se pune peste supa, impreuna cu sare si piper dupa gust.
Se lasa totul la fiert, pt 1 sau 2 minute, la temperatura mare. Dupa care se stinge focul, se scoate supa in bol / farfurie, se pun bucatele de frunze de ceapa verde si ulei de susan, dupa gust.
Pofta buna!
Se serveste calda.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAceste mini checuri se fac repede, repede si la fel de repede dispar de pe farfurie! Dar ne-au placut mult si pregatesc...
Mini checuri din carne cu mozzarellaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii