Reteta originala, zicea sa se foloseasca apa, dar eu am folosit supa, proaspata de pui cu legume. v-as sfatui si pe voi, sa folositi, tot supa, datorita, vitaminelor pe care le contine ..... acum cum doriti si cum va place.
Prima data pregatim legumele si batem ouale. Asadar, spalam si taiem rosiile, dupa care frunzele de ceapa verde, iar intr-un bol batem ouale.
Dupa, punem o oala cu supa/apa la foc, iar cand incepe sa clocoteasca se pun ouale batute si se amesteca. Se lasa la fiert pana se separa, oul de supa, dupa care se pun rosiile. Amidonul se dizolva in putina apa, iar apoi se pune peste supa, impreuna cu sare si piper dupa gust.
Se lasa totul la fiert, pt 1 sau 2 minute, la temperatura mare. Dupa care se stinge focul, se scoate supa in bol / farfurie, se pun bucatele de frunze de ceapa verde si ulei de susan, dupa gust.
Pofta buna!
Se serveste calda.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii