Supa Crema de Rosii - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Rosii - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 4 rosii (350 g)
  • 1 ceapa mica (50 g curatata)
  • 1 morcov mic (50 g curatat)
  • 1 lgt busuioc
  • 50 g ardei gras
  • 1000 ml apa
  • 50 g orez cu bob mare

Mod de preparare

1. Spalam rosiile, scoatem cotorul si le taiem in bucati mari apoi le punem intr-o cratita cu morcovul si ceapa taiate bucatele, ardeiul gras si 900 ml apa. Lasam la fiert 15-20 minute.

2. Tranferam legumele fierbinti impreuna cu putina zeama in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam pana cand obtinem consistenta dorita.

3. Separat fierbem orezul in 100 ml apa si il adaugam ulterior cremei de rosii.


s-aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa