Curatati legumele si taiati-le in bucati mari, caliti si puneti apoi la fiert cu o jum de litru de apa. Condimentati cu sar, piper si foaia de dafin. Lasati la fiert 20 de min.
Intre timp decojiti rosiile. Cel mai usor este sa le lasati in apa fiarta 5 minute apoi vor fi foarte simplu de decojit.
Cand legumele au fiert adaugati rosiile decojite si taiate marunt. Fierbeti pentru 10 minute.
Separati legumele de supa, indepartati foaia de dafin, si mixatile pana devin pasta. Apoi adaugati supa de la legume in functie de cat de cremoasa doriti supa. Adaugati o jumatate de legatura de busuioc taiat marunt.
Se serveste calda sau rece, dupa preferinta, puteti adauga si crutoane.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPentru prima data am mancat asa ceva,si pot sa va zic ca au fost super bune,se fac si foarte usor
Fudulii de curcan cu prazCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii