Supa Crema De Porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa mare, tocata
  • 1 conserva de porumb
  • 1 l supa de pui sau de zarzavat
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei (de masline preferential), se adauga supa (eu mai trisezi cu cuburi de supa) si 2/3 din conserva de porumb.

Se fierbe supa la foc mic cca. 20 de minute. Se pasereaza (eu folosesc tocatorul de la mixer).

Se incalzeste din nou supa, se adauga restul de boabe de porumb, sarea, piperul, coriandu macinat (dupa gust) si zeama de lamiie.

La servire se presare cu patrunjel verde tocat marunt sau/si ardei iute taiat rondele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Prajitura turnata cu branza de vaci
5
Romania

Prajitura turnata cu branza de vaci

Prajitura turnata cu branza de vaci