Curatam legumele, radem morcovii, taiem marunt telina si ardeiul gras. Punem totul impreuna cu uleiul si sarea pe foc sa se inabuse. Adaugam rosiile si lasam putin sa prinda aroma. Adaugam supa /apa si lasam la foc mic sa fiarba pina cind morcovii vor fi bine fierti. Lasam sa se racoreasca si pregatim galustele.
Punem la fiert o oala cu apa si sare.
Amestecam urda cu parmezanul ras, pesmetul, faina. Amestecam sa obtinem o crema omogena. Cu 2 linguri formam galustele. Imediat ce apa clocoteste lasam flacara mai mica si punem galustele. Cind se vor ridica la suprafata sunt deja fierte. Le scoatem cu paleta cu gaurele.
Cu minipimerul/ blenderul facem supa de morcovi si rosii sa devina o crema. In fiecare farfurie punem cite o galusca de urda.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraTortul este pentru nepoata mea,de aceea i-am dat numele ei.A vrut un tort cu blat ciocolatos şi cremă de brânză,dar şi...
Tort RoxanaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii