Ceapa, morcovul si usturoiul se taie bucatele si se calesc in ulei. Daca va place adaugati acum si o l-ta de chimen, lasati un minut sa se rumeneasca. Se toarna peste ele supa de pui sau apa si 2 cubulete si se lasa la fiert pana legumele se inmoaie, nu foarte tare.
Se scurge lintea si se adauga un minut peste legume, apoi se strecoara si se pun legumele in blender impreuna cu rosiile sau pasta de tomate, sare, piper, oregano adaugati si putina supa.
Cand sunt pasate le puneti inapoi in oala, adaugati zeama cat vreti, dar sa ramana o supa mai groasa. Condimentati cu chilli dupa gust, daca va place, lasati sa mai dea un clocot si gata. Patrunjelul tocat se pune la sfarsit.
O supa gustoasa si foarte hranitoare. Pofta buna!
Calda sau rece cu crutoane de paine cu usturoi si putina smantana sau iaurt.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePizza Margherita este o reteta clasica si simpla, perfecta pentru iubitorii de pizza. Realizata cu aluat proaspat, sos de...
Pizza Margherita - ideala pentru o masa rapida si delicioasaPentru că mâine e Sf. Stelian şi o serbăm pe una dintre surorile mele, i-am pregătit un tort de iarnă aşa cum şi...
Tort Feerie de IarnaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii