Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete, morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si se taie rondele, usturoiul se curata si se feliaza, se acopera cu apa si se pune sa fiarba bine cu un praf de sare si un strop de u[ei de masline.
Se scurg si se separa zarzavatul de supa. In cana unde avem zarzavatul fiert, adaugam si fasiile de ardei copt, dam la blender pana se obtine un piure fin pe care il subtiem la consistenta unei supe creme cu supa oprita.
Se adauga si un praf de piper daca se doreste. Se serveste cu crutoane.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorOle si cam atat, e foarte gustoasa, iar pentru cei care ''nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase'' se pot abtine...
Reteta de prajitura Ole-GabiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii