Se curata si se spala legumele de mai sus.
Intr-o oala se pun la fiert legumele, impreuna cu frunzele de patrunjel si putina sare.
Dupa ce sunt fierte legumele, se scoat din apa si se lasa putin la racit. Apa in care s-au fiert legumele nu se arunca, ci se patreaza 200ml pt cand mixatul legumele, iar restul se poate folosii la alta mancare.
Dupa ce s-au racit putin legumele, se pun 200ml din supa, in care s-au fiert ele si le mixam bine. In cazul in care vreti mai apoasa crema, mai adaugati apa de la legume.
Se adauga uleiul de masline sau puteti pune chiar si unt, cum vreti, piper, sare daca mai e necesar si lingurile de formaggio.
Se amesteca bine. Se poate servii cu paine prajita sau fara paine, ca si in cazul nostru.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii