Curatam si spalam legumele, apoi le taiem cuburi de marimi cat de cat egale ca sa fiarba toate cam in acelasi timp. Intr-o oala adaugam legumele si cateii de ustuoi, punem putina sare si apa cat sa le acopere, apoi lasam la fiert pana ce toate legumele se inmoaie.
Cand sunt gata fierte stingem focul s lasam putin sa se racoreasca supa apoi cu ajutorul unui blender vertical pasam pana devine o crema fina. Asezonam de sare si turnam smantana.
Dam dinou supica la foc cat sa dea doua trei clocote gustam de sare, apoi stingem focul. La sfarsit adaugam leustenul/patrunjelul tocat marunt.
Servim alaturi de crutoane.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii