Legumele curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se scurg si se mixeaza sau se trec prin sita.
Separat, se topeste untul, se adauga faina, se lasa sa se rumeneasca usor, avand grija sa nu se arda, dupa care se pun legumele pasate si se lasa sa se inabuse cateva minute. Se stinge cu zeama in care au fiert si se mai lasa pe foc aprox. 15 minute.
La sfarsit, se presara verdeata tocata fin.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersiciUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
Comentarii