Toate legumele inclusiv fructele curatate, spalate, taiate, se pun in oala cu apa si se lasa la fiert 30 min.
Dupa acest timp se rastoarna in robot, se paseaza. Se trece rezultatul prin sita, se pune din nou in oala pe foc, se adauga laptele de cocos, se potriveste de gust, iar dupa 2-3clocote se opreste focul si se serveste ornata cu seminte de dovleac.
Are un gust senzational!
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii