Toate legumele inclusiv fructele curatate, spalate, taiate, se pun in oala cu apa si se lasa la fiert 30 min.
Dupa acest timp se rastoarna in robot, se paseaza. Se trece rezultatul prin sita, se pune din nou in oala pe foc, se adauga laptele de cocos, se potriveste de gust, iar dupa 2-3clocote se opreste focul si se serveste ornata cu seminte de dovleac.
Are un gust senzational!
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii