Conopida o desfacem in buchetele pe care le punem in apa rece cu putin bicarbonat . Le lasam sa stea cam o jumate de ora .
Intr-o oala, punem la fiert apa cu sare si adaugam conopida . O lasam sa fiarba pana cand este moale, intra furculita in ea.
Luam buchetele de conopida si 2 polonice de supa si o blenduim pana obtinem o crema fina.
Lasam deoparte
Intr-o lingura de ulei, punem bucati de ghimbir, eu l-am taiat mai mare pentru ca am vrut sa il scot . Punem si semintele de chimen si le lasam sa isi lase aromele .
Scoatem bucatile de ghimbir si adaugam usturoiul pisat fin. Adaugam imediat laptele de cocos, sare, piper si conopida blenduita .
Lasam sa dea in clocot si e gata .
Servim calda cu rodie deasupra si frunzulita de menta .
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii