Conopida o desfacem in buchetele pe care le punem in apa rece cu putin bicarbonat . Le lasam sa stea cam o jumate de ora .
Intr-o oala, punem la fiert apa cu sare si adaugam conopida . O lasam sa fiarba pana cand este moale, intra furculita in ea.
Luam buchetele de conopida si 2 polonice de supa si o blenduim pana obtinem o crema fina.
Lasam deoparte
Intr-o lingura de ulei, punem bucati de ghimbir, eu l-am taiat mai mare pentru ca am vrut sa il scot . Punem si semintele de chimen si le lasam sa isi lase aromele .
Scoatem bucatile de ghimbir si adaugam usturoiul pisat fin. Adaugam imediat laptele de cocos, sare, piper si conopida blenduita .
Lasam sa dea in clocot si e gata .
Servim calda cu rodie deasupra si frunzulita de menta .
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii