Conopida o desfacem in buchetele pe care le punem in apa rece cu putin bicarbonat . Le lasam sa stea cam o jumate de ora .
Intr-o oala, punem la fiert apa cu sare si adaugam conopida . O lasam sa fiarba pana cand este moale, intra furculita in ea.
Luam buchetele de conopida si 2 polonice de supa si o blenduim pana obtinem o crema fina.
Lasam deoparte
Intr-o lingura de ulei, punem bucati de ghimbir, eu l-am taiat mai mare pentru ca am vrut sa il scot . Punem si semintele de chimen si le lasam sa isi lase aromele .
Scoatem bucatile de ghimbir si adaugam usturoiul pisat fin. Adaugam imediat laptele de cocos, sare, piper si conopida blenduita .
Lasam sa dea in clocot si e gata .
Servim calda cu rodie deasupra si frunzulita de menta .
Acum ca tot l-am castigat pe domnul Brevill, e drept am fost irezistibila, chiar daca s-a lasat mult asteptat, am zis sa-l...
Smucite smotocite cu blenderul BrevilleO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii