Conopida o desfacem in buchetele pe care le punem in apa rece cu putin bicarbonat . Le lasam sa stea cam o jumate de ora .
Intr-o oala, punem la fiert apa cu sare si adaugam conopida . O lasam sa fiarba pana cand este moale, intra furculita in ea.
Luam buchetele de conopida si 2 polonice de supa si o blenduim pana obtinem o crema fina.
Lasam deoparte
Intr-o lingura de ulei, punem bucati de ghimbir, eu l-am taiat mai mare pentru ca am vrut sa il scot . Punem si semintele de chimen si le lasam sa isi lase aromele .
Scoatem bucatile de ghimbir si adaugam usturoiul pisat fin. Adaugam imediat laptele de cocos, sare, piper si conopida blenduita .
Lasam sa dea in clocot si e gata .
Servim calda cu rodie deasupra si frunzulita de menta .
un desert rapid si foarte gustos
Foietaj cu ciocolata amaruieO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii