Conopida se curata de frunze, se desface in florete, se spala sub jet de apa rece si se scurge.
Ustutoiul se curata si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se adauga conopida, se stropesc legumele cu putin ulei de masline si se introduce tava in cuptorul preincalzit.
Legumele se coc la foc moderat, pana se inmoaie si se rumenesc frumos (usturoiul va fi gata mai repede).
Legumele se transfera in vasul blenderului Oster si se adauga restul de ingrediente din retetarul de mai sus.
Se mixeaza totul pornind de la cea mai mica viteza si crescand turatia treptat, pana cand obtinem o crema foarte fina (dureaza max. 1, 5 min.).
Supa crema de conopida coapta cu chimion astfel obtinuta se toarna in boluri, se decoreaza cu fulgi de chili si cimbrisor si se serveste calda.
Pofta buna!
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaretete pascale Pentru masa de Paște cred că ar fi foarte potrivită și această tartă, care e delicioasă. E ceva...
Tarta spiralata cu legumeAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii