Conopida se curata de frunze, se desface in florete, se spala sub jet de apa rece si se scurge.
Ustutoiul se curata si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se adauga conopida, se stropesc legumele cu putin ulei de masline si se introduce tava in cuptorul preincalzit.
Legumele se coc la foc moderat, pana se inmoaie si se rumenesc frumos (usturoiul va fi gata mai repede).
Legumele se transfera in vasul blenderului Oster si se adauga restul de ingrediente din retetarul de mai sus.
Se mixeaza totul pornind de la cea mai mica viteza si crescand turatia treptat, pana cand obtinem o crema foarte fina (dureaza max. 1, 5 min.).
Supa crema de conopida coapta cu chimion astfel obtinuta se toarna in boluri, se decoreaza cu fulgi de chili si cimbrisor si se serveste calda.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii