Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Postat pe: 19-10-2018
(0)

Ingrediente

Inimă de anghinare din conservă de la Foodville 4 bucăți,
Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 6 bucăți,
Roșii conservate în ulei de la Foodville 5 bucăți,
Ardei kapia copți conservați în oțet de la Foodville 3 bucăți,
Ceapă galbenă 1 bucată,
Usturoi 3 căței,
Ulei de măsline extravirgin Urzante, de la Foodille 1 lingură,
Sare de mare aromatizată cu ierburi ( rozmarin, oregano, busuioc, cimbru) 1 lingură,
Piper proaspăt măcinat ½ linguriță.
Pentru topping:
Calamari bucăți conservat de la Foodville cca. 1 100 g,
Inimi de anghinare conservate de la Foodville 2 bucăți,
Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 2 bucăți,
Crutoane sferice colorate.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

25min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și ardeii kapia, se adaugă cca. 300 ml apă rece și se lasă la fiert, la foc mediu, neacoperit cca. 15 min. După ce s-au fiert toate ingredientele și și-au împreunat gusturile, se asezonează de sare și piper, apoi se pasează, cu mixerul vertical, până ce se obține o cremă omogenă. Supa cremă se așează în boluri, apoi se ornează după gustul fiecăruia cu bucăți de calamari conservate, felii de anghinare și tije de sparanghel. Bonus, crutoane sferice colorate.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 21 %
239.99 lei
189.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping ...