Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert.
Dupa 10-15 minute se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfurie. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa pana ajunge la consistenta potrivita.
Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.
Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel.
Este delicioasa!
Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleTort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Comentarii