Supa crema cu perisoare de pui

Portii
2
Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supa crema cu perisoare de pui

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • o bucatica de telina
  • sare
  • o ceasca de supa concentrata de pui
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • 200 g carne tocata de pui
  • 1 galbenus de ou

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert.

Dupa 10-15 minute se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfurie. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa pana ajunge la consistenta potrivita.
Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.
Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel.

Este delicioasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici