Ingrediente
● 2 cartofi mari |
● 2 morcovi |
● 1 pastarnac |
● 1 radacina de patrunjel |
● o bucatica de telina |
● sare |
● o ceasca de supa concentrata de pui |
● ulei de masline |
● patrunjel verde |
● 200 g carne tocata de pui |
● 1 galbenus de ou |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
45min

PORȚII
2 portii
Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert.
Dupa 10-15 minute se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfurie. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa pana ajunge la consistenta potrivita.
Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.
Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel.
Este delicioasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa crema cu perisoare de pui" nu uita sa ii faci un review.Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS- C9500 pentru gama C9500, EVO820
pana la 12 rate
Comentarii
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany