Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert.
Dupa 10-15 minute se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfurie. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa pana ajunge la consistenta potrivita.
Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.
Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel.
Este delicioasa!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii