Intr-o craticioara punem la fiert apa cu putina sare si apoi adaugam broccoli .Lasam sa fiarba 7-8 minute.Nu trebuie sa fie foarte moale.Intre timp calim in ulei ceapa taiata marunt .
Dupa ce s-a fiert broccoli se strecoara dar pastrand apa in care a fiert . Intr-un castron punem broccoli adaugam ceapa calita, smantana si sarea si piperul si le blendarim cu un blendar vertical.Zeama in care a fiert o folosim pentru a subtia supa cat de mult dorim( mai subtire sau mai groasa ca consistenta).
Se serveste calda (OPTIONAL)cu smantana si/sau cu branza sarata.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii