Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumind din cind in cind. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire, in apa condimentata cu putina "Vegeta", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smintina dupa gust
Am ramas impresionata de prajitura Mirelei (miremirc), prajitura Continental. Astazi va prezint o abordare diferita a...
Prajitura condimentataDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii