Intr-o oala mare, se pune uleiul la incalzit, dupa care se adauga legumele taiate marunt si lasa la foc mediu timp de 10 minute sau pana incep sa se inmoaie legumele. Se adauga supa de legume, bulionul si jumatate din cantitatea de fasole.
Se fierbe totul timp de 2 minute la foc mare, apoi se adauga orezul. Se acopera oala si se fierbe timp de 15 minute sau pana se inmoaie orezul. Restul de fasole se zdrobeste si se pune peste restul supei. Se adauga sare si piper, dupa gust, si se fierbe bine pana da in clocot, cand se adauga si patrunjelul.
Se stropeste cu uleiul de masline ramas si se serveste fierbinte, altfel se intareste.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii