Riso E Fagioli (supa de Orez si Fasole)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri de ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 litru de zeama de supa de legume
  • 1 lingura de bulion
  • 400g de fasole, deja fiarta
  • 100 g de orez
  • 1 lingura de patrunjel proaspat

Mod de preparare

Intr-o oala mare, se pune uleiul la incalzit, dupa care se adauga legumele taiate marunt si lasa la foc mediu timp de 10 minute sau pana incep sa se inmoaie legumele. Se adauga supa de legume, bulionul si jumatate din cantitatea de fasole.

Se fierbe totul timp de 2 minute la foc mare, apoi se adauga orezul. Se acopera oala si se fierbe timp de 15 minute sau pana se inmoaie orezul. Restul de fasole se zdrobeste si se pune peste restul supei. Se adauga sare si piper, dupa gust, si se fierbe bine pana da in clocot, cand se adauga si patrunjelul.

Se stropeste cu uleiul de masline ramas si se serveste fierbinte, altfel se intareste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu Afine
4
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Piept de pui cu sos gorgonzola
5
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Parteneri
Painici umplute cu dulceata de gutui și branza dulce
Bucataras.RO

Painici umplute cu dulceata de gutui și branza dulce

Am trecut si la nivelul doi, pâinici dulci ;)

Painici umplute cu dulceata de gutui și branza dulce
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!