Legumele taiate cubulete se soteaza in uleiul bine incins, si se asezoneaza cu cimbru, sare, piper. Se acopera cu "stoc" de legume (in lipsa de timp puteti folosi " vegeta" " delikat" sau alte d-astea) si se lasa la foc mic 30 minute.
In paralel preparam un sos " pesto" ce va fi servit cu supa, adaugindu-l deasupra unuistrat de parmezan presarat la suprafata supei.
Pesto:
Se mixeaza bine obtinindu-se un sos fin.
Supa se serveste asa cum am spus, adaugindu-se la suprafara ei un praf de parmezan peste care se pune sos pesto.
Eu nu am mai avut timp sa fac si sosul pesto asa ca am folosit niste patrunjel ...
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAm facut acest tort de ziua mea.Pentru ca prietena mea tine post am respectat dorintele ei,a fost tare bun,light bun pentru o...
Tort aniversar (de post)Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii