Fierbem cuburile de soia in apa cu sare sau delikat nu mai mult de 15 minute si le lasam la scurs pana facem celelalte pregatiri. Curatam ceapa si o taiem marunt, ardeiul il taiem si pe acesta marunt. Morcovii si patrunjelul ii feliem cubulete sau rondele (dupa placul fiecaruia ). Rosiile le decojim si le feliem.
Punem uleiul la incins si calim ceapa si ardeiul pret de 1-2 minute dupa care adaugam morcovii si patrunjelul feliat si calim mai departe pana morcovii se inmoaie de jumate. In acest moment adaugam pasta de gulyas (sau lingura cu boia dulce), rosiile taiate si cuburile de soia. Amestecam, condimentam cu chimen macinat si tarhon si stingem totul cu 3 l de apa. Adaugam sare si delikat dupa gust si feliile de ardei iute. Lasam sa fiarba pana morcovii sunt fierti.
Se serveste fierbinte.
Pofta Buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii