Fierbem cuburile de soia in apa cu sare sau delikat nu mai mult de 15 minute si le lasam la scurs pana facem celelalte pregatiri. Curatam ceapa si o taiem marunt, ardeiul il taiem si pe acesta marunt. Morcovii si patrunjelul ii feliem cubulete sau rondele (dupa placul fiecaruia ). Rosiile le decojim si le feliem.
Punem uleiul la incins si calim ceapa si ardeiul pret de 1-2 minute dupa care adaugam morcovii si patrunjelul feliat si calim mai departe pana morcovii se inmoaie de jumate. In acest moment adaugam pasta de gulyas (sau lingura cu boia dulce), rosiile taiate si cuburile de soia. Amestecam, condimentam cu chimen macinat si tarhon si stingem totul cu 3 l de apa. Adaugam sare si delikat dupa gust si feliile de ardei iute. Lasam sa fiarba pana morcovii sunt fierti.
Se serveste fierbinte.
Pofta Buna!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii