Carnea se taie cubulete de 2cm si se prajeste, se scoate si se lasa de o parte. Ceapa se curata si se taie marunt, se prajeste si ea pina devine aurie. Se adauga paprika si bulionul, totul se stinge cu otet.
Se adauga carnea, sarea, piperul, majoranul, chimenul si se stinge cu supa clara. Se lasa la foc mic pina fierbe carnea, mestecindu-se din cind in cind. Cartofii se curata de coaja si se taie si ei cubulete de 2 cm. Se adauga la supa si se mai fierb inca 30 de minute. La sfirsit adaugam usturoiul zdrobit. Se maninca cu piine calda.
Nu am mentionat timpul, pentru ca este un fel de mincare lenta.
Am vazut la Merisor zilele astea un aperitiv cu cascaval si ceva afumatura, aperitiv la care nu am rezistat... Ea a facut...
Melci cu cascaval cu afumaturaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii