Se aleg rosii mai carnoase si coapte, se decojesc si se taie bucati, apoi se scoat semintele.
Castravetele, usturoiul si ceapa se curata de coaja si se taie marunt.
Ardeii se curata de cotoare si se taie cubulete.
Otetul daca este prea acru se dilueaza cu putina apa.
Se fac crutoane din paine, care se taie bastonase sau cubulete, se stropesc cu ulei si se rumenesc usor la cuptor.
Toate legumele se pun intr-un vas mai inalt si se paseaza cu blenderul.
Se adauga otetul, uleiul de masline, frunzele de busuioc taiate marunt si se mai paseaza bine 1 minut.
Se da gust cu sare si piper macinat.
Se pune supa in boluri, cani sau pahare inalte.
Se fac mici ornamente din fasii de castravete si ardei.
Se serveste cu gheata pisata in mijocul supei si cu crutoanele presarate cu patrunjel.
Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...
Clatite din aluat de negresaInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii