Se aleg rosii mai carnoase si coapte, se decojesc si se taie bucati, apoi se scoat semintele.
Castravetele, usturoiul si ceapa se curata de coaja si se taie marunt.
Ardeii se curata de cotoare si se taie cubulete.
Otetul daca este prea acru se dilueaza cu putina apa.
Se fac crutoane din paine, care se taie bastonase sau cubulete, se stropesc cu ulei si se rumenesc usor la cuptor.
Toate legumele se pun intr-un vas mai inalt si se paseaza cu blenderul.
Se adauga otetul, uleiul de masline, frunzele de busuioc taiate marunt si se mai paseaza bine 1 minut.
Se da gust cu sare si piper macinat.
Se pune supa in boluri, cani sau pahare inalte.
Se fac mici ornamente din fasii de castravete si ardei.
Se serveste cu gheata pisata in mijocul supei si cu crutoanele presarate cu patrunjel.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii