Gazpacho

Complexitate
redusa
Gazpacho

Ingrediente

  • 800 g rosii
  • un ardei capia
  • un ardei galben gras
  • un ardei rosu gras
  • jumatate de capatana de usturoi (vreo 7 catei)
  • o ceapa rosie
  • patrunjel verde din belsug
  • busuioc proaspat (30 gr) o lingura de otet
  • sare
  • Reteta originala mai mentioneaza si castraveti si ardei iute, eu castraveti nu am avut, iar ardei iute nu am vrut sa mai pun

Mod de preparare

Se taie intai cubulete toate legumele si se mixeaza cu blenderul cu cutitase pana devin pasta. Se adauga verdeata si se mixeaza si aceasta bine in compozitia rosie. Se adauga sarea si otetul, se poate pune si piper eu ma multumesc cu aroma de usturoi, nu mai am nevoie de nimic altceva.
Se serveste cu cuburi de gheata, crutoane, bucatele de feta sau telemea. Eu ma gandesc ca merge de minune si cu paste integrale. Foarte buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Negresa (III)
2
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Prajitura Kinder Bueno
3
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Coronita Aperitiv
4
Aperitive

Coronita Aperitiv

Coronita Aperitiv
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Prajitura cu nuca si glazura din galbenus
Bucataras.RO

Prajitura cu nuca si glazura din galbenus

O prajitura clasica pe care o stiti sub denumirea de "Prajitura chinezoaica". Se poate decora cu ciocolata rasa sau carlionti...

Prajitura cu nuca si glazura din galbenus
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala