Se taie intai cubulete toate legumele si se mixeaza cu blenderul cu cutitase pana devin pasta. Se adauga verdeata si se mixeaza si aceasta bine in compozitia rosie. Se adauga sarea si otetul, se poate pune si piper eu ma multumesc cu aroma de usturoi, nu mai am nevoie de nimic altceva.
Se serveste cu cuburi de gheata, crutoane, bucatele de feta sau telemea. Eu ma gandesc ca merge de minune si cu paste integrale. Foarte buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoO prajitura clasica pe care o stiti sub denumirea de "Prajitura chinezoaica". Se poate decora cu ciocolata rasa sau carlionti...
Prajitura cu nuca si glazura din galbenusCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii