1. Fasolea se lasa la inmuiat timp de 12 ore. Se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa, dafinul si un strop de ulei de masline. Se sareaza dupa ce au fiert.
2. Prazul se taie in rondele, iar dovlecelul in cubulete. Se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga painea prajita, supa si vinul. Se fierbe totul timp de 10 minute.
3. Din acest preparat se face o crema peste care se adauga piperul si iaurturile. Se amesteca bine si se da la fiert cateva minute.
4. Se scurge bine fasolea si se pune peste crema.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii