1. Fasolea se lasa la inmuiat timp de 12 ore. Se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa, dafinul si un strop de ulei de masline. Se sareaza dupa ce au fiert.
2. Prazul se taie in rondele, iar dovlecelul in cubulete. Se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga painea prajita, supa si vinul. Se fierbe totul timp de 10 minute.
3. Din acest preparat se face o crema peste care se adauga piperul si iaurturile. Se amesteca bine si se da la fiert cateva minute.
4. Se scurge bine fasolea si se pune peste crema.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii