1. Fasolea se lasa la inmuiat timp de 12 ore. Se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa, dafinul si un strop de ulei de masline. Se sareaza dupa ce au fiert.
2. Prazul se taie in rondele, iar dovlecelul in cubulete. Se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga painea prajita, supa si vinul. Se fierbe totul timp de 10 minute.
3. Din acest preparat se face o crema peste care se adauga piperul si iaurturile. Se amesteca bine si se da la fiert cateva minute.
4. Se scurge bine fasolea si se pune peste crema.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii