Ceapa se taie marunt si se pune in oala unde avem uleiul incins si sare si se lasa sa se prajeasca putin insa fara a se rumeni.
Toate legumele se taie cubulete si se amesteca cu ceapa, adaugand piperul si vegeta se lasa sa se inabuseasca impreuna circa 5 min, apoi se adauga apa si se fierb la foc mijlociu aprox. 30 min, dupa care se adauga cartofii taiati cubulete si 50 g orezul si se lasa pana se fierb cartofii.
Se da deoparte si se adauga verdeata taiata marunt si otet dupa gust.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii