* Amestecul de verdeturi.
Punem oasele de mistret dupa ce le-am spalat bine, in 5 l apa rece intr-o oala pe foc si adaugam 2 linguri sare. Lasam sa fiarba la foc mic si intre timp spumam. Curatam morcovii si ii taiem cubulete. Cand carnea de pe oase e fiarta mai mult de jumatate adaugam morcovii taiati. Cand acestia sunt si ei fierti pe jumate adaugam mazarea, fasolea si varza creata taiata fideluta. Lasam sa fiarba mai departe la foc molcom.
Intre timp tocam verdeturile si decojim rosiile pe care le vom taia cubulete. Cand sunt legumele aproape fierte adaugam rosiile cu care le vom lasa sa fiarba inca aproximativ 10 minute, mai potrivim gustul cu sare daca e nevoie, dupa care adaugam Borsul Maggie cu legume la fiecare litru de ciorba se adauga 1 lingura de bors (eu am pus doar 4 linguri de bors datorita faptului ca amestecul de verdeturi folosit de mine contine si rosii) cu care lasam inca 10 minute sa dea in clocot dupa care se presara cu verdeturile tocate marunt (de preferinta, leustean din abundenta si cateva frunzulite de telina verde).
Pofta Buna!!!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaFiind prima reţetă pe anul acesta, am să profit de ocazie să vă urez să aveţi parte de un An nou,aşa cum îl...
Buturuga de CraciunSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii