Ciorba Vanatorului

Complexitate
redusa
Ciorba Vanatorului

Ingrediente

  • Pentru 4 l ciorba:
  • 1 kg oase mistret (oasele detasate de la ceafa cu putina carnita, dar merg la fel de bine si oase de porc)
  • 2 morcovi
  • 200 g mazare verde (poate sa fie si congelata)
  • 200 g pastai fasole verde
  • verdeturi (leustean, telina, eu am folosit un amestec de verdeturi pentru ciorbe care contine si rosii macinate)
  • 3-4 rosii decojite si taiate cubulete
  • circa 400 g varza creata
  • 4 linguri Bors Maggi cu legume, pentru acrit
  • sare dupa gustul fiecaruia

Mod de preparare

* Amestecul de verdeturi.

Punem oasele de mistret dupa ce le-am spalat bine, in 5 l apa rece intr-o oala pe foc si adaugam 2 linguri sare. Lasam sa fiarba la foc mic si intre timp spumam. Curatam morcovii si ii taiem cubulete. Cand carnea de pe oase e fiarta mai mult de jumatate adaugam morcovii taiati. Cand acestia sunt si ei fierti pe jumate adaugam mazarea, fasolea si varza creata taiata fideluta. Lasam sa fiarba mai departe la foc molcom.

Intre timp tocam verdeturile si decojim rosiile pe care le vom taia cubulete. Cand sunt legumele aproape fierte adaugam rosiile cu care le vom lasa sa fiarba inca aproximativ 10 minute, mai potrivim gustul cu sare daca e nevoie, dupa care adaugam Borsul Maggie cu legume la fiecare litru de ciorba se adauga 1 lingura de bors (eu am pus doar 4 linguri de bors datorita faptului ca amestecul de verdeturi folosit de mine contine si rosii) cu care lasam inca 10 minute sa dea in clocot dupa care se presara cu verdeturile tocate marunt (de preferinta, leustean din abundenta si cateva frunzulite de telina verde).

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Cele mai apreciate rețete
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
1
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii
2
Conserve, muraturi

Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii

Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii
Legume la sare pentru iarna
3
Conserve, muraturi

Legume la sare pentru iarna

Legume la sare pentru iarna
Macrou Marinat la Rece
4
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
5
Dulciuri

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.

O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
Parteneri
Penne cu pesto de ardei gras
Bucataras.RO

Penne cu pesto de ardei gras

Un pranz rapid si delicios!

Penne cu pesto de ardei gras
Placinta quatro formaggi
Culinar.RO

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia