* Amestecul de verdeturi.
Punem oasele de mistret dupa ce le-am spalat bine, in 5 l apa rece intr-o oala pe foc si adaugam 2 linguri sare. Lasam sa fiarba la foc mic si intre timp spumam. Curatam morcovii si ii taiem cubulete. Cand carnea de pe oase e fiarta mai mult de jumatate adaugam morcovii taiati. Cand acestia sunt si ei fierti pe jumate adaugam mazarea, fasolea si varza creata taiata fideluta. Lasam sa fiarba mai departe la foc molcom.
Intre timp tocam verdeturile si decojim rosiile pe care le vom taia cubulete. Cand sunt legumele aproape fierte adaugam rosiile cu care le vom lasa sa fiarba inca aproximativ 10 minute, mai potrivim gustul cu sare daca e nevoie, dupa care adaugam Borsul Maggie cu legume la fiecare litru de ciorba se adauga 1 lingura de bors (eu am pus doar 4 linguri de bors datorita faptului ca amestecul de verdeturi folosit de mine contine si rosii) cu care lasam inca 10 minute sa dea in clocot dupa care se presara cu verdeturile tocate marunt (de preferinta, leustean din abundenta si cateva frunzulite de telina verde).
Pofta Buna!!!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii