Se pune carnea de pui la foc intr-o oala cu apa si se spumuieste. Se adauga ceapa curatata si tocata marunt. Se curata zarzavatul si se taie cubulete, se caleste intr-un pic de ulei si se adauga in ciorba. Se curata cartofii, se taie varza se rupe conopida se taie dovlecelul si restul si se pun in oala. Se lasa sa fiarba, cand sunt fierte se adauga vegeta, piper si bors magic dupa gust, se adauga verdeata tocata marunt
Se mai da un clocot si gata. pofta buna
Cui ii place poate sa isi puna si smantana.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii