Piepturile de pui se taie pe din doua si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand a inceput sa fiarba se inlatura bine spuma formata si se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari si sare.
Se fierbe la foc moderat pana ce carnea este bine patrunsa. Legumele si carnea se scot pe o farfurie, iar zeama rezultata se strecoara. Carnea se rupe fasii mici se adauga in zeama strecurata se potriveste de gust cu sare si otet se mai da in cateva clocote si se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
Se asezoneaza la masa cu usturoi si otet dupa gustul fiecaruia.
Pofta mare!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii