Piepturile de pui se taie pe din doua si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand a inceput sa fiarba se inlatura bine spuma formata si se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari si sare.
Se fierbe la foc moderat pana ce carnea este bine patrunsa. Legumele si carnea se scot pe o farfurie, iar zeama rezultata se strecoara. Carnea se rupe fasii mici se adauga in zeama strecurata se potriveste de gust cu sare si otet se mai da in cateva clocote si se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
Se asezoneaza la masa cu usturoi si otet dupa gustul fiecaruia.
Pofta mare!
De cand am acest aparat il folosesc aproape zilnic. Ma ajuta foarte mult in bucatarie, iar pe langa asta, preparatele sunt si...
Omleta cu branza si legume la Panini MakerInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii