Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute (se ia spuma intre timp).
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul taiat rondele, se calesc cateva minute si se adauga in oala de ciorba.
Adaugam si ciupercile taiate feliute mai mici si lasam legumele si carnea sa fiarba.
Lintea si mazarea se clatesc sub jet de apa si se lasa la scurs, se adauga la final, la fel si dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele (cu tot cu coaja), iar rosia o taiem cuburi.
Se adauga condimentele dupa gust si borsul magic si bulionul si se mai lasa circa 5-10 minute si se ia de pe foc.
La sfarsit se scoate osul din ciorba si se da carnea jos, se taie bucati mici.
Se adauga patrunjelul tocat marunt.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoara...sau cele mai delicioase prajiturele cu ciocolata :)...pot spune chiar, ca sunt...perfecte :)...daca iubiti ciocolata...
Chocolate moelleuxUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii