Carnea spalata bine se pune la fiert in apa cu sare si se ia spuma pana ce carnea e aproape fiarta.
Dupa ce s-a inmuiat carnea se pune zarzavatul si se lasa la fiert 15 min. Apoi se pun cartofii si orezul.
Intre timp se da intr-un clocot zeama de varza si se aduna spuma lasata, apoi se pune in ciorba, se mai lasa 5 min si se presara leusteanul tocat.
La noi prajiturile cu fructe sunt tare placute. Daca au si o crema, atunci sunt perfecte, in special pentru ai mei. Aveam...
Desert prajitura cu jeleu de zmeura si crema de cafeaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii