Ciorba de Vacuta

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne vacuta
  • 5 l apa
  • 500 g smantana
  • 3 morcovi
  • 1 radacina telina micuta
  • 2 cepe medii
  • 1 bors magic (plic)
  • sare dupa gust (sau vegeta)

Mod de preparare

Carnea de vita se lasa in apa rece de seara pana dimineata. Aceasta se taie cubulete mici cu diametru de 1-2 cm si se pune in apa la fiert.

Intre timp se toaca legumele cubulete si se pun peste carne. In cazul in care carnea fierbe mai greu, mai pune apa putin cate putin pana fierbe aceasta.

Dupa ce acestea s-au fiert, se adauga sarea sau vegeta dupa gust, apoi borsul dizolvat in ciorba. Se mai lasa sa fiarba circa 5 minute si se adauga smantana amestecata cu o lingura de faina (pt a nu se zaurdi), se mai lasa putin si se opreste.

Se serveste cu putin patrunjel pe deasupra si cu ardei iute.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Biscuiti prajiti-Banane prajite
5
Dulciuri

Biscuiti prajiti-Banane prajite

Biscuiti prajiti-Banane prajite
Parteneri
Varza dulce calita (de post)
Bucataras.RO

Varza dulce calita (de post)

Varza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit

Varza dulce calita (de post)
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti