Carnea de vita se lasa in apa rece de seara pana dimineata. Aceasta se taie cubulete mici cu diametru de 1-2 cm si se pune in apa la fiert.
Intre timp se toaca legumele cubulete si se pun peste carne. In cazul in care carnea fierbe mai greu, mai pune apa putin cate putin pana fierbe aceasta.
Dupa ce acestea s-au fiert, se adauga sarea sau vegeta dupa gust, apoi borsul dizolvat in ciorba. Se mai lasa sa fiarba circa 5 minute si se adauga smantana amestecata cu o lingura de faina (pt a nu se zaurdi), se mai lasa putin si se opreste.
Se serveste cu putin patrunjel pe deasupra si cu ardei iute.
POFTA BUNA!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii